Tractor

Tractor - XeroPerformance Tuning and Remapping

Wij hebben een referentie waarvan zijn tractor van 32 liter per uur naar 27 liter per uur is gegaan door optimale afstelling van het motormanagment.

Tractor chiptunen? Bij Xero Chiptuning bent u aan het juiste adres!
Vindt u de dieselprijzen ook zo hoog? Geen nood want Xero Chiptuning zorgt ervoor in samenwerking met onze expert in landbouwvoertuigen dat u tot wel 20% kan besparen op uw brandstofkosten. Hou geld over en laat uw tractor of tractoren duurzaam tunen door Eco Optimalisatie van Xero Chiptuning.

Voorkom hoge brandstofkosten
Wilt u dat uw tractor minder brandstof verbruikt? Dan bent u bij Xero Chiptuning aan het juiste adres. Wij kunnen net als bij personenauto’s uw tractor of tractoren fijn afstellen. Dus voorkom de hoge brandstofkosten voor uw tractor en laat hem chiptunen door Xero Chiptuning Wij gaan gemiddeld uit van een besparing van 6%. Bij tractoren hebben we zelfs besparingen gerealiseerd van 20%. Uitgaande van een besparing van 6% is een rekensommetje zo gemaakt. Stel u heeft 1 tractor. Hij wordt zwaar belast en gebruikt 33 liter per uur. Op één dag gebruikt uw tractor dan 264 liter diesel. 6% daarvan is 15,8 liter. Per werkweek is dat dan 79,2 liter wat neerkomt op een besparing van ongeveer €100,- per week.

Laat uw tractor nu chiptunen!
Wees geen dief van uw eigen portemonnee en laat uw tractor chiptunen door Xero Chiptuning. Wij zorgen ervoor dat u in de toekomst flink wat kosten bespaart. Bent u in het bezit van meerdere tractoren? Laat het weten, dan regelen we een aantrekkelijke korting voor u.

Uw tractor laten tunen?
Neem contact op met Xero Chiptuning en bespaar op brandstofkosten en maak een afspraak Bel 06 25100934  of maak gebruik van het ‘contactformulier’ op de pagina ‘contact’.

Geef een reactie